Øreakupunktur

I øret kan man finde punkter, der relaterer til områder i kroppen.
Det erligesom zoneterapi.

Det smarte ved øreakupunktur er, at man elektronisk kan finde lige nøjagtigt det punkt, der er mest belastet og skal behandles enten elektrisk eller ved en lille nål. Nålen bliver siddende indtil punktet ikke behøver det mere. Det mest almindelige er 3- 7 dage.

Så ind imellem supplerer jeg e-Lybra behandlingen med øreakupunktur.
Men har du nåleskræk, kan du naturligvis fravælge denne behandlingsform, og få en svag elektrisk impuls på punktet i stedet for.

Ved en behandling med øreakupunktur eller kan dit behov for den af lægen ordinerede medicin falde. Det er alene lægen, der sammen med dig, aftaler den fortsatte dosering eller det fortsatte behov.

I behandlingen kombinerer jeg teorien om organernes reflekszoner i øret med den kinesiske viden om meridianernes placering på kroppen. Det betyder eksempelvis, at hvis du ofte har migræne, vil jeg se på, hvilken meridian der løber forbi det område på hovedet, hvor du har smerten. Det gør galdeblæremeridianen i dette eksempel. Det er derfor området i øret for galdeblærereflekszonen, jeg vil teste. Jeg tester øret med et elektrisk måleapparat, der måler spændingsforskelle i øret. Giver apparatet lyd er der fundet en spændingsforskel, som indikerer, at det er dér, der skal behandles.

Jeg arbejder med små sterile nåle. En permanål er en få mm stor steril nål, der sidder i øret indtil den falder ud af sig selv. Du skal dagligt ”tilse” nålene – f.eks. med en vatpind og desinficerende væske.

Du er altid velkommen til at kontakte mig, hvis der skulle opstå problemer. Normalt er én behandling tilstrækkelig. Øret vil under og umiddelbart efter behandlingen blive rødt og varmt. Det er gode tegn! Det hænder, at symptomet forsvinder på 1 minut – men 3 til 4 dage er det mest normale.