Baggrund

Du vil møde en person, som efterlever det russiske ordsprog "Der er en god grund til at Gud har skabt os med 2 ører og kun 1 mund".
Jeg er positivt anlagt, har humor, empati og vil spørge ind til det, du fortæller mig. Jeg har naturligvis tavshedspligt.
Udover selve zoneterapiuddannelsen, hvor anatomi, patologi på sygeplejeniveau indgår som et væsentligt krav, har jeg videreuddannet mig gennem personlige kurser og internationale seminarer i såvel Tyskland, Sverige som Danmark i øreakupunktur, geobiologi (bl.a. jordstråler, elektromagnetiske påvirkninger og Radontest) og e-Lybra bioresonansterapi. Jeg har selv uddannet Geobiologer i Danmark. (Se mit afsnit om ”Miljøpåvirkninger”)

I 1988 gik jeg som en af de første i Danmark i gang med at arbejde med bioresonansterapi.

Ideen om at ALT er frekvenser og energi tiltalte mig. Frekvensen fra ædelstene skulle efter sigende kunne gøre underværker, men hvordan kunne jeg som behandler tjekke effekten af ædelstenens frekvenser? Var det den rigtige frekvens?/den rigtige sten? Jeg besluttede at gå den elektroniske vej, hvor et terapiapparat kunne levere frekvenser til både test og behandling. Mit første terapi apparat var BICOM, som var udviklet i Tyskland. Her kunne jeg teste på akupunkturpunkter, om klienterne fik rettet op på deres krop. Det særlige ved BICOM var dens evne til at behandle allergier. Min BICOM blev med årene forældet og jeg stiftede bekendtskab med e-Lybraen, der har de samme muligheder som BICOM og MEGET MERE TIL. (SE fanebladet TERAPIER - e-Lybra).

Den tilfredsstiller behovet for at få tydelige diagnoser på, hvor i dit energisystem (Biofeltet), din krop arbejder på at afbalancere dine ubalancer, og behandle dem. Gode eksempler herpå er Fødevareintolerance- og Kosttilskudstesten. Jeg oplever, at de klienter, der konsekvent efterlever resultatet af testen, vil kunne mærke forandringer i deres symptomer.